donderdag 10 februari 2011

Voeding ... de leugens-bedrog en gruwelijke feiten!

.
  PAGINA.. ZOEKTOCHT (VOEDING) NAAR EEN STRALENDE GEZONDHEID. KLIK HIER  
.....................    ......  .. ... LAATSTE UPDATE: 21 JANUARI 2019 .             . .... .   ..............
.
SAMENVATTING.. SCHOKKENDE STAND VAN ZAKEN!   NIEUWE WEBSITE VOEDING!  
.
Zo’n 100 jaar geleden hadden nog maar weinigen een vorm van kanker (zie video). Thans is dat 1 op de 3 en de tendens is helaas nog stijgende! De problematiek is zeer ernstig, want er zijn ook nog bijna 6 miljoen chronisch zieken en zo'n 80% gebruikt een vorm van medicatie! Aandoeningen zo-als diabetes, alzheimer, parkinson, reuma, astma, adhd en nog meer blij-ven explosief stijgen evenals de zorgkosten! We worden ouder zegt men, maar ook zieker! Wat is er de laatste eeuw, op een dergelijke dramati-sche wijze, misgegaan!? Een revolutionaire andere aanpak is dringend ge-wenst. Helft NL-bevolking is chronisch ziek! (publicaties in 2009.... hier)!
.
En ja hoor daar issie weer, ook in dit artikel (zie reactie 6) : de dieptreurige leugen dat we juist ziek worden ‘omdat we langer leven’. 

Consumenten over de hele wereld, inclusief Nederland, worden dagelijks blootgesteld aan voedselproducten waarmee gefraudeerd is en waar grote gezondheidsrisico’s mee gemoeid kunnen zijn. Dat concludeert foodwatch in reactie op de berichtgeving over de grootste wereldwijde inbeslagname van gefraudeerd voedsel door Interpol/Europol ooit. Lees verder.

Gezondheidsproblemen bij 95% wereldbevolking!!
Volgens een uitgebreide nieuwe analyse van de “Global Burden of Disease Study ( GBD) 2013 ”, gepubliceerd in De Lancet, heeft we-reldwijd slechts 1 van de 20 mensen (4,3%) in 2013 geen gezond-heidsproblemen, terwijl een derde van de wereldbevolking (2,3 miljard mensen) last heeft van meer dan 5 ziektes. Lees verder...
.
Elke aandoening, dus ook kanker, heeft een onderliggende oor-zaak! Uzelf weleens afgevragen welke oorzaken ten grondslag lig-gen aan genoemde dramatische ontwikkeling? Visie Dr. v/d Blom.
.
Voedingsindustrie is verantwoordelijk voor veel ziektes (en doden), zo is gebleken uit een internationale analyse!
.
Waarom is een westers dieet slecht voor je gezond-heid! Lees hier verder.
.
Melk de witte sloper: waarom melk slecht voor je is! Lees verder.

De grote leugen(s)!

Het voedingscentrum; de leugen(s) op tafel! Lees hier zeker verder.

De grote leugen is dat men (Voedingscentrum - Vitamine Informatie Bureau) ons wil laten geloven dat we met de voeding uit de super-markt goed gevoed worden. Dit is een schandalig valse insinuatie! Een feit is dat zwaarlijvige mensen het meest ondervoed zijn. De si-tuatie wordt helaas nog afschuwelijk veel erger!! Lees hier verder.
.
Door te liegen over onze voedingskwaliteit wordt een misdaad te-gen de mensheid begaan en dat is smerig en walgelijk! Er zijn nau-welijks artsen - politici bereid om hierin een standpunt in te nemen!
.
De voedingsindustrie werkt al meer dan 70 jaar samen met de over-heid en de farmaceutische industrie om natuurlijke kankermedicij-nen te onderdrukken en kankerverwekkende stoffen in voedsel, fris-drank en cosmetica goed te keuren, te ondersteunen en aanmoedi-gen. Let dus goed op wat je eet en onderzoek elk 'medicijn', om zo je cellen te beschermen en kanker -  andere ziektes te voorkomen.
.
Geen maagvulling dus, maar gezonde echte voeding (bij voorkeur biologisch en zonder schadelijke e-nummers) lijkt een belangrijke stap in de goede richting. Giftige voeding - farmaceutische medica-menten - vaccinaties dienen zoveel mogelijk vermeden te worden. Bekijk deze video'sMeer onafhankelijke informatie bij Leefbewust-Uitdagingnet en Weston Price Foundation bij Verontruste Moeders- Belfort Group en nieuwe media... WantToknow - Argusoog - Niburu.
.
Video waarin 11-jarige jongen vertelt over vergifgranen (Monsanto).
Video over voeding die meehelpt aan bewustwording... mens zijn. .
Kanker groeit als kool van fructose (glucose)... wijst onderzoek uit!
.
DOORBREEK ZWIJGCODE VOEDINGSINDUSTRIE OVER SCHA-DELIJKE KLEURSTOFFEN!

Hoe veilig is ons voedsel? Het ligt wel fris en fleurig in de schap-pen, maar juist daarom is er veel mis mee, zegt Leonard Freeke in een serie artikelen waarin hij de praktijken en marketingleugens van grote voedingsbedrijven over het gebruik van kunstmatige ingrediënten en dubieuze productiemethoden blootlegt. Deze keer: schadelijke ‘Southampton Six’ staan er gekleurd op. Lees verder.

Op de geheel onafhankelijke website VitaMor vindt u nagenoeg alle informatie over gezond ouder worden en jong blijven. De site is het ABC van gezonde voeding versus gezondheid, wetenschappelijk onderbouwd door vele duizen-den onderzoeken en vrij van commerciële vervuiling.  Ten zeerste aanbevolen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
SLAAPT GIJ NOG?   LEES DAN VERDER OF KLIK HIER.  WAKKER WORDEN! 
Voeding leer de leugen herkennen of regeert ook hier de leugen? Als we gezond zouden leven is het beroep van dokter voor minimaal de helft overbodig. Maar.... om gezond te kunnen leven moeten we ons verdiepen in allerlei zaken waar je eigenlijk niet over na zou moeten denken. Je zou eigenlijk naar de supermarkt moeten kunnen gaan en zonder na te den-ken gezonde voeding kunnen kopen, zoals dat deccenia geleden nog kon.

Helaas is het inmiddels zo ver dat slechts een zeer gering deel zonder na te denken in het winkelwagentje geladen kan worden. Het grootste reste-rende deel is verworden tot een chemische vuilnisbelt! Voedingsfabrikan-ten fabriceren dus de grootst mogelijke rommel en rotzooi die ze ook nog voeding durven te noemen, dat bol staat van voor ons lichaam giftige stoffen (schadelijke E-nummers, notabene met goedkeuring door de EU)!!
.
Wat doen al die (schadelijke) E-nummers in ons voedsel!? Wij, ofte-wel Tros Radar zoekt het uit, in de uitzending van 20 februari 2012. Ons voedsel wordt bedreigd en.. moeten het in eigen hand nemen! Overzicht-misstanden betreffende voeding bij Verontruste Moeders.
.
Ga in een supermarkt eens rondkijken en 90% kan niet door de beugel. Of bomvol suikers, of bomvol zout, of bomvol E-nummers, of bomvol geharde vetten, of dusdanig geraffineerd dat het energie kost in plaats van energie oplevert. De bloemen zijn vaak bespoten met pesticides, de cosmetica vol met ingrediënten uit een chemische fabriek, de slagerij ligt vol met dierenleed uit de bioindustrie en de groente afdeling baadt ook in pesticides. Mooi verpakt maar blijft surrogaat voeding.. zeker niet gezond!
Het blijkt dus dat we in de supermarkt vaak een kar vol met leugens en bedrog kopen in plaats van gezonde voeding en de beloofde ingrediënten vooral geur-kleur en smaakstoffen zijn!  Producenten houden rekening met hun portemonnee en zeker niet met uw gezondheid. Lees verder... (RTL4).
Heb je je wel eens afgevraagd wat er werkelijk in het voedsel zit dat in supermarkten over de hele wereld verkocht wordt? Ik denk het niet. Lees hier.... de meest gruwelijke ingrediënten van A tot Z!
.
FOODWATCH
Ook Foodwatch heeft de oorlog verklaart aan de voedingsindustrie en onderzoekt (sinds 2010) wat er in al die potjes, blikjes en pakjes wordt ge-stopt die u in de supermarkt koopt. Ze lezen etiketten, bekijken adverten-ties en... gaan dan kijken wat er werkelijk in de producten zit. En dat valt vaak vies tegen en worden consumenten flink misleid! Hier Persberichten.
McDonald’s (California) waarschuwt voor wat er in de door hen geserveer-de voeding (? maagvulling) zit. Op een bord bij de ingang staat heel keurig aangegeven, dat je van een aantal ingrediënten....... kanker kunt krijgen.
SCHIJF VAN MISLEIDING!
Foodwatch laat zien dat de voedingsindustrie aan elkaar hangt van hele leugens en halve waarheden. Praatjesmakers zijn het, die ons systema-tisch misleiden. Daarom heeft foodwatch een eigen 'schijf van vijf' ontwor-pen, gebaseerd op het voorbeeld van het Voedingscentrum: de schijf van misleiding! Lees en huiver om de trucs waarvan voedingsfabrikanten zich bedienen.... in de hoop ons nog meer gebakken lucht te kunnen verkopen!
.
DIERENVOER (BAGGER) LEIDT TOT ALLERDAAGS DIERENLEED!
De ongeveer 4,4 miljoen honden en katten in Nederland krijgen dagelijks slecht en ongezond voer, dat bestaat uit afval van de levensmiddelenindu-strie. Dit concludeert foodwatch, die ter gelegenheid van Dierendag gang-bare diervoeders onder de loep nam. Er is maar weinig verschil tussen duur of goedkoop voer. Baasjes betalen zes tot dertig keer teveel voor inferieure producten, constateert foodwatch (artikel website earth-matters).
.
KANKER DOOR DE MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE.... VOEDING-VERVUILING!
Professor Rosalie David zegt dat kanker in de oudheid een extreme zeldzaamheid was, zoals uit onderzoek is gebleken. Kanker is volgens haar een door de mens ontwikkelde ziekte, waarbij vervuiling en de ver-anderingen in onze voeding - levensstijl de hoofdverantwoordelijken zijn. Het aantal kankergevallen zou pas dramatisch zijn gaan stijgen vanaf de Industriële Revolutie. Daardoor kan gesteld worden dat het stijgende aantal kankergevallen niet in directe relatie staat met het feit dat mensen steeds maar ouder worden. (KWF bewering dus leugen -verzinsel). Lees verder.
.
Giftige voeding het chronische gezondheidsprobleem! Lees verder.
Dat voeding (en vervuiling) een zeer belangrijke rol speelt voor onze ge-zondheid wordt aangetoond door de Hunza's die bekend zijn om hun hoge leeftijden (zelfs 120 of meer) en hun opvallende gezondheid. Medisch des-kundigen verklaren na hun bezoek aldaar, eenstemmig, dat er nooit één geval van kanker is voorgekomen in Hunzaland (Himalaya). Lees verder.
VIDEO'S (NL-ONDERTITELD) BETREFFENDE.... GEVAREN IN ONS VOEDSEL! 
Giftige stoffen zijn de hoofdoorzaak van onze gezondheidsproblemen (waar-onder kanker) en chronische ziekten. Deze stoffen zijn ondermeer kunst-matige zoetstoffen zoals aspartaam, glucose-fructosestroop, smaakver-sterkers, transvetten, fluoride, amalgaamvullingen en nog veel meer. Deel deze video's met uw vrienden en familie! Nog meer info... hier en hier.
.
                        LANDBOUWGIF TAST HERSENEN (EN MEER) AAN!                          
.
ZENUWGIF IMIDACLOPRID IN VOEDING!
Het zenuwgif imidacloprid, dat veel in de land- en tuinbouw wordt gebuikt, tast de ontwikkeling van de hersenen van nog ongeboren kinderen aan. De intelligentie kan daar onder lijden. Wetenschappers leiden dat af uit recent Japans onderzoek. Naar schatting 85 procent van het gewas in Nederland wordt geteeld met deze zenuwgiffen, via onder meer zaadcoating en drup-pelsystemen. Op veel plekken wordt de norm in het oppervlaktewater met tien tot tienduizend keer overschreden. Lees artikel (19-03-12) hier verder. 
.
Volgens toxicoloog Henk Tennekes en docent nieuwe risico's Jeroen van der Sluijs (Universiteit Utrecht) krijgen we in Nederland dagelijks tussen de 1-2 mlgr. imidacloprid binnen via onder meer groente, fruit, aardappelen, rijst en thee. Het gif wordt door het gewas opgenomen en kan er daarom niet worden afgewassen. Veel imkers leggen al jaren de relatie tussen imi-dacloprid en bijensterfte. In Nederland sterft jaarlijks 25 - 30 % v/d volken.
.
Dan de waanzin..... natuurlijke middelen worden verboden! Meer!.
Kassa (31 maart 2012)... er zit veel vergift in de onkruidbestrijders!
.................. DE VERWERPELIJKE INTENSIEVE VEEHOUDERIJ! .................
.
VERWERPELIJKE BIO-INDUSTRIE
Het Systeem, een film over 2,4 miljard euro verzwegen kosten in de intensieve veehouderij! In deze documentaire wordt een glashelder beeld geschetst van de intensieve (schandalige) veehouderij. Er is twee jaar aan gewerkt maar... geen enkele publieke omroep  die deze film wil uitzenden!
.
De intensieve veehouderij geeft ons dodelijke virussen, (Q-koorts) resisten-tie door overmatig antibiotica gebruik, milieuvervuiling en ruimingen, maar geen probleem want we verdienen er toch mee! Aan het woord komen wetenschappers, microbiologen, politiek, varkensboeren, burgers, dierenbeschermingsorganisatie, huisarts, RIVM , CBS en nog meerderen.
.
Britse wetenschap waarschuwt voor.... invasie dodelijke bacterien.
Overheid (VS) werkt samen om.. dierenmishandeling te verbergen!
.
Serie korte videofilmpjes over (gruwelijke) misstanden in de bio-indu-strie, welke laten zien hoe ruw en onverschillig met dieren wordt omge-gaan en krijg je een indruk van hun leven in deze.. (verwerpelijke) industrie!
.
............MIJD MAGNETRON EN ANTI-AANBAKPANNEN MET TEFLON! ...........
.
MIJD MAGNETRON EN TEFLON!
Mocht het je toch gelukt zijn om (hoofdzakelijk) gezonde voeding aan te schaffen, mijd dan (als de pest) bovengenoemde hulpmiddelen bij even-tuele verdere bereiding! De enige juiste hoop voor deze hulpmiddelen is… de schroothoop! Meer info teflonpannen hier en de magnetron hier en ook hier en tot slot nog hierKoken- bakken op een gezonde manier hier..

Waarom Sovjet-Unie magnetrons verbood? Lees verder en huiver!!
Magnetron: Elektro Magnetische Straling (EMS): recept voor kanker.
Pannen zonder het giftige teflon worden aangeboden door onder-meer... Braet (leisteen) door BK  en Greenpan (thermolon coating). 
.
Dr. Hertel, een voedseldeskundige die al verscheidene jaren voor een van de internationale Zwitserse voedselbedrijven had gewerkt, bundelde zijn krachten met Professor Bernard Blanc van het 'Federal Institute of Techno-logy' om een uitgebreid onderzoek te leiden over het effect van voedsel op mensen dat bereid was in magnetrons. De bevindingen waren desastreus.
.
DODELIJK TEFLON IN HET BEKLAAGDENBANKJE!
Teflon, een door DuPont geregistreerd handelsmerk, zit in kookgerei, kleding, meubels, vloerkleden, popcornzakken en zelfs in voeding! De technische naam is PolyTetraFluorEtheen (PTFE, perfluorooctanoic acid (PFOA) in het Engels). PTFE verdwijnt nooit uit het milieu. Het wordt in het lichaam van mensen opgeslagen, bij 98% van alle Amerikanen is Teflon in het bloed gevonden.
.
Teflon is een kankerverwekkende stof. Ook zorgt het voor neurologische klachten, toegenomen cholesterol en urinezuur waardes, hart en lever-ziekten en problemen met de schildklier. Onderzoeken hebben uitgewezen dat Teflon het risico van teelbalkanker met 170% doet toenemen. Verder
.
                       BISFENOL- A (BPA) TIJDBOM ONDER GEZONDHEID!?                  
.
VERGIFT IN VERPAKKINGEN - VOORWERPEN!
BPA, een populaire chemische stof om transparant plastic te maken, is aanwezig in veel van onze producten. Het wordt onder meer gebruikt voor dvd's, tandvullingen, conservenblikken en babyflesjes, maar ook in bestek en magnetronvriendelijke voorwerpen. Uit de buurt blijven van voedselver-pakkingen en plastiek (PET) flessen is echter niet genoeg. Zo zit Bisfenol vandaag zelfs verwerkt in nagenoeg alles, van toiletpapier tot kassabonne-tjes. De chemische industrie verstopt zichzelf achter de gedachte dat het voldoende getest en veilig bevonden is voor gebruik. Tegendeel is waar!! 
.
Dat overgewicht in de lift zit, hoef ik u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Ongezonde voeding en gebrek aan beweging zijn zonder twijfel de hoofd-oorzaken van wat de obesitasepidemie wordt genoemd. Toch zijn er nog andere boosdoeners in het spel, waaronder de chemische stof Bisfenol A, die bovendien ook het risico op diabetes type 2 zou verhogen. Van de stof was al bekend dat hij kankerverwekkend is. Foodwatch: Ingeblikte soep bevat giftige stof Bisphenol-A en.. Zaplog: BPA verhoogt risico hartziekten!
.
Onderzoeken over de hele wereld tonen aan dat 90 procent van de bevol-king in ontwikkelde landen teveel BPA in de bloedstroom heeft. Europa heeft de stof inmiddels al verboden in babyflesjes en ook  China bant BPA in babyflesjes en Canada heeft BPA zelfs als 'giftig' bestempeld. Verder.
.
Op plastic kun je vaak recycle-codes terugvinden. De veilige codes zijn 1-2-4-5. Probeer de nummers 3-6-7 te vermijden. Lees hier en hier wat de  (BPA) codes vertellen. Staan meestal.. aan onderkant. 
GERELATEERD
Hormoonverstoorder BPA en de wetgeving..... een vicieuze cirkel!?

.......... VOEDINGSFABRIKANTEN..... LEUGENAARS EN BEDRIEGERS!..........
ONGESTRAFTE OPLICHTING!
Als een leverancier van voedingssupplementen ook maar ergens iets te-gen de regels in doet dan wordt het betreffende product van de markt ver-wijderd. Voedingsfabrikanten mogen echter ongestraft een product een naam geven van bijvoorbeeld een fruitsoort terwijl dat fruit er totaal niet in zit maar de smaak en kleur nagebootst worden door chemische stoffen. Op de verpakking staan dan kleurige plaatjes van dat fruit. Ze wekken dus in beeld en tekst de verwachting dat hier echt fruit gebruikt is. Alsof dit geen pure oplichting is! En probeer je dan de labels te lezen dan zijn die letters kleiner dan de meeste mensen zonder vergrootglas kunnen lezen.
.
Reclameboodschappen voor voeding waarin die voeding allerlei gezond-heidseffecten krijgt toegedicht, zijn zeer ongeloofwaardig. Van de 4.600 gezondheidsclaims die fabrikanten erkend wilden zien, aanvaarden ex-perts van de Europese Commissie er slechts 510. Lees hier  'De Morgen'.
.
Hoe is het mogelijk dat wij zo voorgelogen en bedrogen mogen worden? Wanneer komt er eens een instantie of organisatie die een topadvocaat in-huurt om deze leugenachtige oplichtersbende voor het gerecht te dagen!? 
.
TRUCS VOEDSELINDUSTRIE OM CONSUMENTEN TE MISLEIDEN!
Hoe voedselfabrikanten consumenten om de tuin leiden met misleidende ingrediëntenlijsten. Als op het voedingswaarde-etiket op de verpakking alle ingrediënten van een product genoemd worden, hoe kan men dan als-nog klanten misleiden? Lees hier een aantal van de meest gebruikte tac-tieken (Earth-matters, 19 juni 2011)Schijf van misleiding door foodwatch.
.
VOEDINGSCENTRUM-OVERHEID EN... ASPARTAAM-SMAAKVERSTERKERS
Wat hebben we aan een organisatie als het Voedingscentrum’, waardoor nu nog steeds gesteld wordt dat aspartaam (E951) en smaakversterkers (E621) geen gevaren opleveren in de voeding, laat staan de resterende, al dan niet, minder gevaarlijke gifstoffen? Gelukkig is er (2010) inmiddels foodwatch  en foodlog die... de oorlog hebben verklaart aan deze industrie.
Zoetstoffen (aspartaam) toch in de ban? Lees verder 'Telegraaf'..19-2-2011.
.
Aspartaam nu officieel in het beklaagdenbankje! Lees hier verder.
Frankrijk gaat strijd aan met aspartaam. Lees hier verder (1-10-11).
Waarom is er nog geen verbod op aspartaam - smaakversterkers?
.
Wat hebben we aan een overheid die niet voor de belangen van de burger opkomt en hun oren laten hangen naar de belangen van de industrie op jacht naar een leuke baan na hun politieke carrière? Weinig of niets dus!!
.
GEEN VOEDING MAAR MAAGVULLING!
We hebben dus te maken met maagvulling en geen voeding die dankzij de leugens van de voedingsindustrie en het niet bestaande toezicht van de overheid in de winkelschappen ligt. De inmiddels in een zwaar coma verkerende pers heeft het te druk met overleven in het internet-tijdperk en durft zich niet te branden aan het echte nieuws, te bang om de laatste adverteerders, zoals eerder genoemde industrie tegen het hoofd te stoten.
.
HEEFT EEN (TV) KOK VERSTAND VAN GEZONDHEID EN VOEDING?
Een artikel in HLN maakt duidelijk dat met name TV-koks een groot ge-vaar vormen voor de gezondheid. Zij worden gezien als de 'meesters' waar-van je kan leren. Als deze topkoks dus totaal geen acht slaan op de rela-tie tussen voeding-vitaliteit kun je beter hun kookboeken niet kopen. Meer.
.
         ONGEZONDE PRODUCTEN-VOEDING DIE JE BETER KUNT MIJDEN!         
.
EEN AANTAL REDENEN OM BEWERKTE VOEDING VAARWEL TE ZEGGEN!
Veel van ons voedsel is bewerkt en geraffineerd. Bewerkte voedingsmidde-len lijken handiger en goedkoper, maar niets is minder waar. Het blijkt vaak goedkoper en veel gezonder om voedsel zelf te maken. De gemid-delde magnetronmaaltijd bevat het schadelijke bisfenol A, kunstmatige kleurstoffen en vlees van dieren die zijn behandeld met antibiotica. In ont-bijtgranen zijn tot wel 70 verschillende soorten pesticiden aangetroffen, die veelal systemisch zijn, wat inhoudt dat chemicaliën in het voedsel komen.
.
Wees op je hoede voor ‘natuurlijke’ granen! Het Cornucopia Institute ont-dekte dat ‘natuurlijke’ granen vaak zijn besmet met pesticiden, genetisch gemodificeerde ingrediënten en andere chemicaliën. Kies biologisch als je giftige chemicaliën in je voedsel wilt vermijden. Biologisch voedsel mag daarentegen geen kunstmatige kleurstoffen bevatten en wordt op kleur gebracht met bijvoorbeeld kurkuma en bieten. Lees verder (Niburu, 2013).
.
In 2012 verscheen een studie in het tijdschrift Public Health Nutrition waaruit bleek dat mensen die tenminste vijf keer per week thuis kookten tot wel 47 keer meer kans hadden om na 10 jaar nog in leven te zijn dan mensen die meer afhankelijk waren van bewerkte voeding.
.
BECEL EN DE MISLEIDING
Becel pro-activ, door Unilever 'uitgedokterd botersmeersel', of… hoe lek-ker ook ongezond kan zijn? Het cholesterol fabelje en dubieuse rol Uni-lever, Hartstichting en VWA! De cholesterol leugen - Prof. W. Hartenbach.
.
MELK EN DE MISLEIDING
Stichting Wakker Dier dient een klacht in tegen de WUR (Wageningen University & Research Centre) bij de Reclame Code Commissie. Deze uni-versiteit heeft namelijk een persbericht verstuurd naar aanleiding van een onderzoek waarin zij concluderen dat melk goed is tegen hart- en vaat-ziekten. Dat is misleiding en feitelijk onjuist, want melkvet is juist slecht voor het hart, zegt Wakker Dier. Nu blijkt dat het onderzoek van Universi-teit Wageningen betaald is door de melkindustrie. Is gesponsord weten-schappelijk onderzoek te vertrouwen? En wat zijn de consequenties voor de volksgezondheid? Lees/kijk verder uitzending 'Een Vandaag'.... 14-9-11.
.
In het vervolg op het valse en vervolgens half rechtgezette persbericht van de Wageningen Universiteit (WUR) over de gunstige effecten van melk drinken richt nu een Amerikaanse onderzoeker zijn pijlen op de Gelderse universiteit. Voedingswetenschapper Walter Willett eist dat Wageningen het persbericht helemaal intrekt en pikt de verdraaiing niet.... lees verder.
.
FLUOR HET GIF IN WATER EN TANDPASTA!
Dr. Moolenburgh zegt hierover - Het is giftiger dan lood en van dezelfde or-de als arsenicum. Fluor is een kankerverwekkende stof met bijkomend ri-sico voor botontkalking en hersenletsel. De hele fluorhandel, van pillen tot en met tandpasta, moet bij wet worden verboden, en als daarbij reputaties moeten sneuvelen, ja, dan moet dat maar. Lees hier het gehele artikel.
De gevaren in ons voedsel! Fluoride... aan nader onderzoek onderworpen.
.
GERELATEERDE INFO
Dit ingrediënt weglaten en uw gezondheid gaat met sprongen omhoog.
Margarine........ er komt nog geen vlieg op af, zelfs geen fruitvlieg!
Transvetten en de gevaren in voeding! Klik hier en.. hier en.. hier.
Melk is ongezond! Toelichting op de website mens en gezondheid.
Melk de witte doder! Gezondheid versus winstbejag... D. L. Röver.
Melk.. cocktail van medicijnen en zeker niet de witte motor- video.
Melk... kan risico op kanker verhogen en dus niet gezond voor elk.
Water..... wat worden er zoal voor verontreinigingen aangetroffen.
Water - praktijken.... grootste leverancier drinkwater (VS) a/h licht.
Soep uit blik eten en de zeer controversiële stof bisfenol A (BPA)..
Heb je je wel eens afgevraagd wat er werkelijk in het voedsel zit dat in supermarkten over de hele wereld verkocht wordt? Ik denk het niet. Lees hier..... de meest gruwelijke ingrediënten van A tot Z!
.
Ook Foodwatch heeft de oorlog verklaart aan de voedingsindustrie!
Keuringsdienst van Waarde - onderzoekt waarheid en/of.....bedrog.
Nederlanders eten nog steeds ongezond - RIVM oppert een vettaks.

SURROGAAT - KLINISCH OVERLEDEN PRODUCTEN!
Het is dus surrogaat voeding uit fabrieken die alles wat ooit eetbaar was weten te verarmen tot een klinisch overleden produkt. Het ziet er uit als voeding en smaakt naar voeding (met behulp E-nummers), maar is nog maar een schim van de voeding die het ooit was. Het ziet er erg mooi uit maar zal je zeker niet gezonder maken! Manipulatie met voeding staat nog in de kinderschoenen, het echte werk (Monsanto) is rommelen met genen!
.
SCROL NAAR BENEDEN VOOR EEN OVERZICHT VAN........ SUPER-VOEDING.
......................... MISDADIGE PRAKTIJKEN MONSANTO! ..........................
.
Mars (wereldwijd) tegen Monsanto en hun misdadige praktijken op 23 mei 2015. Lees verder.

GENETISCH AANGEPAST VOEDSEL!
Denken dat we het beter dan de natuur kunnen? Die arrogantie zal ons duur komen te staan. Gebracht als oplossing voor de groeiende wereld-bevolking, voedsel voor iedereen. Maar als een van de bijwerkingen onvruchtbaarheid is dan lijkt het eerder op een soort sanering van de wereldbevolking in plaats van het voedseltekort op te lossen. En dan die boeren in India die massaal zelfmoord plegen omdat ze met de duivel wilde dansen en financieel kapot zijn gemaakt zullen we ook maar verge-ten voor het gemak. Inmiddels al.... 200.00 boeren tot zelfmoord gedreven!
.
Maar goed, Europa zet nu de deur wagenwijd open voor de monsters van Monsanto en de media zitten weer eens te slapen, dus het paard van Troje heeft nu ook een Europese stal gevonden. Een waardig opvolger van de fastfood boys... die hebben ook veel Amerikanen gezondheid gebracht!
.
Micha Kuijper over voedselveiligheid en de macht van multinationale bedrij-ven als Monsanto. Bekijk en beluister... hier het video-gesprek met Micha.
.
STOP DE OP HOL GESLAGEN WETENSCHAP!
Goede wetenschap wil zeggen: een zoektocht naar kennis en begrip. Ge-vaarlijke wetenschap is het najagen van macht en winst ten koste van de mensheid. De wetenschap behoort langetermijnbelangen van de mensheid te dienen en niet korte termijn winst (fraude) van bedrijven. Lees verder. .
JONGEN (ELF JAAR) VERTELT!
Elf-jarige jongen vertelt over de genetisch gemanipuleerde vergif-granen van Monsanto die onze gezondheid schaden en duidelijk met op-zet bedoeld is. Dit wordt wereldwijd geëxporteerd, ook naar Europa dus.
POLEN MASSAAL TEGEN GMO TIJDENS NATUUR- EN CULTUURFESTIVAL!
Het festival vond begin december 2011 plaats en overal in het land waren optredens die het belang van schoon voedsel en het gevaar van GMO’s be-nadrukten. Van drukke straten in de hoofdstad Warschau tot bibliotheek v/h dorp Kluckzbork, overal verklaarden Polen zich onafhankelijk van een kunstmatig voedselsysteem gebaseerd op leugens - bedrog. Lees verder.
Actie tegen Monsanto in Polen.. duizenden dode bijen op trap parlement!
.
OOK CHINA BLIJFT GENTECHVRIJ!
De Chinese overheid heeft aangekondigd (2012) te kiezen voor gentechvrije landbouw. Dat betekent dat Chinese rijst, soja, maïs en andere landbouw-producten niet genetisch gemanipuleerd mogen worden en er meer toe-zicht komt op controle voedselveiligheid en milieugevolgen van gentech. Greenpeace China voert al 7 jaar campagne tegen komst van gentechrijst.
.
SERVISCHE LEIDER WIL EINDE GENETISCH VOEDSEL EN... CHEMTRAILS!
Eerder deze maand (oktober 2011) werd Nikola Aleksić, leider van de mi-lieubeweging van Novi Sad in Servië, gearresteerd en beboet.  De reden? Nikola uitte in een videoboodschap kritiek op de Servische president om-dat hij genetisch gemodificeerd voedsel toestaat in zijn land. Ook kan hij niet begrijpen dat chemtrails in de Servische luchten worden gesproeid.
IERLAND VERBIED HET TELEN!
Prins Charles noemde het de ‘grootste milieuramp aller tijden’, terwijl Mon-santo volhoudt dat het veilig is voor mens en omgeving. Genetisch aange-past voedsel blijft een onderwerp van discussie, maar Ierland maakt hier een einde aan. Het verbied het telen van genetisch aangepaste gewassen..
HONGARIJE VERNIETIGD ALLE GMO-MAISVELDEN!
In Hongarije is de opbrengst van zo’n 400 hectare akkerland, waarvan bleek dat er ‘Genetisch Gemanipuleerd’ maïs groeide, vernietigd op gezag van de secretaris van het Ministerie van Ontwikkeling, Lajos Bognar. Het maïs is omgeploegd aldus Bognar. In tegenstelling tot andere leden van de EU, heeft Hongarije een ban uitgesproken voor GMO-zadenLees verder.
.
FRANKRIJK DOET MONSANTO GMO-MAIS IN DE BAN! 
Frankrijk is het laatste land dat haar stem verheft in oppositie tegen de genetische gemanipuleerde zaden; het is met name de GMO-maïs van Monsanto die Frankrijk gaat bannen. Dit ondanks het feit dat de EU een verbod op het gebruik van deze maïssoort heeft opgeheven. Frankrijk volgt daarmee Hongarije in het voetspoor. Het lijkt er steeds meer op dat de Franse wetgevers nieuwe beperkingen zullen uitvaardigen inzake het ge-bruik van de ‘Monsanto’s 810 maïs’ op Franse bodem. Lees hier verder.
.
Schijnwerpers op het Monsanto-monster (september 2012)! Verder.
NIJMEGEN GENTECHVRIJ
De gemeenteraad van Nijmegen heeft  het Burgerinitiatief 'Nijmegen Gen-techvrij' aangenomen. Het initiatief  werd op 6 april bij de gemeente inge-diend door 'Burgers voor gentechvrij voedsel'. Dè Nederlandstalige website voor informatie over genetische manipulatie van landbouwgewassen en voedsel en de gevolgen voor mens, milieu, dieren, wereldwijd vindt u hier.
GERELATEERDE INFORMATIE
De wereld volgens Monsanto (documentaire met NL-ondertiteling).
Foute (gif) soja! Uitgesproken Vara, 25 juli 2011. Gehele uitzending 
Duitse TV onthult verschrikkingen giftige genetisch gemanipuleerde soja!
Dezelfde Duitse video..., maar nu met een Nederlands-talige ondertiteling.
Video (NL) over de desastreuze gevolgen van de sojateelt in Zuid-Amerika.
Monsanto verdient het om totaal geboycot te worden.. 43 artikelen!
De website.. tegen genetisch gemanipuleerd voedsel met veel info.
.
Is het einde van genetisch gemanipuleerd voedsel eindelijk zicht?
.De Duitse chemiereus BASF zal wegens overweldigende weerstand niet langer proberen genetisch gemodificeerde producten, waar-onder de Amflora - aardappel, in Europa te verkopen. Lees verder.
RECHTZAAK TEGEN MONSANTO
Meer dan 270.000 biologische boeren nemen het niet langer en starten een rechtszaak (maart 2011) tegen de landbouwgigant Monsanto. Verder.
STOP HET GENETISCH GEMANIPULEERDE GIFSOJA EN.. TEKEN DE PETITIE!
Supermarkten en voedingsindustrie laten u graag geloven dat hun produc-ten goed zijn voor u en het milieu. Maar let op! Bijna alle niet biologische vlees, kaas, melk en eieren komen van dieren die gevoed zijn met gene-tisch gemanipuleerde gifsoja. Belangrijk om te weten, maar het staat niet op het label. Wel wordt deze soja binnenkort 'verantwoord' genoemd. Dat label komt van de Ronde Tafel voor Verantwoorde Soja (RTRS). Daarin zit-ten vooral bedrijven die belang hebben bij een groeiende soja industrie. Grote producenten, handelaren, biotech- en chemiebedrijven, vlees-zuivel-industrie en olie sector. Ahold, BP, Shell, Cargill, Bayer, Syngenta en Monsanto zijn lid. Solidaridad en WNF geven.. maatschappelijke dekking.
.
VALS LABEL!
Het label doet niets aan de pesticiden die mens en milieu in Zuid Amerika vergiftigen. Het stopt niet de landconflicten. Het houdt zelfs de ontbossing niet tegen. Het gaat zeker de soja import niet verminderen. Wel geeft een gentech gewas, gemaakt om met heel veel pesticiden te bespuiten, een 'verantwoord' label. Middels een brief protesteren milieu- en maat-schappelijke organisaties uit heel Europa bij de supermarkten. Ze ver-zoeken hen de klanten niet te misleiden met een vals label. We willen dat de soja-import wordt teruggedrongen en vinden dat radicale veranderingen noodzakelijk zijn voor de manier waarop.. ons voedsel wordt geproduceerd.
.
Help ons en laat de supermarkten weten dat u het misleidende label voor 'verantwoorde' soja afwijst. Teken de petitie en deze wordt (in het engels) gezonden naar supermarkten en voedingsbedrijven in heel Europa.
.
WERELD NATUUR FONDS (WNF) OF... OPLICHTERSCLUB?
Wilfried Huisman (zie video-interview) maakte een film “Der Pakt mit dem Panda”. De top van het WNF/WWF staat achter de gentech-ontwikkelin-gen van Monsanto en ontvingen geld. Met hun toestemming en samenwer-king zijn duizenden hectares regenwoud platgebrand in Indonesië en vele landen in Zuid-Amerika. Het is bizar en uiterst shockerend dat een organi-satie met zo’n reputatie hiervoor mede-verantwoordelijk is. WNF.. ontkend.
.
De Duitse documentaire is inmiddels uitgezonden op de ARD en ondanks het late uur hebben er 900.000 mensen gekeken! In Nederland gaat Zem-bla het uitzenden (september 2011). Bekijk hier documentaire in  2 delen.
.
Jeroen v/d Sluijs is docent 'Nieuwe Risico’s' aan de Universiteit Utrecht. Deze week besprak de 'Tweede Kamer' de wijziging van de wet gewasbe-schermingsmiddelen. Van der Sluijs vraag aandacht voor een groep be-strijdingsmiddelen die zeer giftig zijn en toegelaten dreigen te worden. De-ze middelen zijn een groot gevaar voor insecten en bijen. Beluister radio..

............................ VOEDSELZEKERHEID OP HET SPEL!? ......................... .
.
RAPPORTAGE OXFAM NOVIB
De komende twee decennia zullen de voedselprijzen verdubbelen en aanzienlijk meer mensen honger lijden. Dat zegt Oxfam Novib in een rapport bij de lancering van een voedselcampagne deze week. Meer info. Journalist Gideon Levy en de slag om ons voedsel (video - 4 delen).
.
Oxfam Novib lanceert interactieve wereldkaart voedselprijsstijgingen. De nieuwe interactieve wereldkaart laat zien hoe over de hele wereld landen worden getroffen door hoge en instabiele voedselprijzen. De kaart geeft een momentopname van de gevolgen v/d wereldwijde voedselprijzen-crisis.
.
REPORTAGESERIE VOEDSELZEKERHEID
Oogsten in Afrika (en elders) mislukken, de graanprijs is de afgelopen ja-ren verdubbeld en staat momenteel weer op het niveau van de vorige voed-selcrisis (2008). In armere landen komt dat dubbel zo hard aan, omdat de prijzen van voedsel dramatisch stijgen, maar ook omdat sommige landen zich schuldig maken aan landjepik. En ook Nederland wil meedoen. Be-luister hier deel 1 en hier deel 2, uitgezonden 1-4 juli 2011 (KRO-Radio 1).
.
VOEDSELCRISIS ONONTKOOMBAAR?
Voedseltekort zal/kan ons binnenkort allemaal treffen, daarom is het goed ons voor te bereiden. Een 15-tal voortekenen (video, You Tube 1 juli 2011).
.
SIGNALEN AANSTORMENDE WERELD VOEDSELCRISIS
De wereld staat op de rand van een enorme voedselcrisis. Extreem weer en talloze natuurrampen hebben de afgelopen tijd/jaren de oogsten in veel belangrijke landbouwgebieden verwoest of gedecimeerd. Ondertussen is de olieprijs pijlsnel gestegen, wat snel een einde zal maken aan het goed-koop produceren-transporteren van voedsel en andere goederen. Vruchtba-re gronden raken schrikbarend snel uitgeput en belangrijke waterbronnen drogen alarmerend snel op. De wereld voedselprijzen breken records na records, en het einde lijkt  nog lang niet in zicht te zijn. Bereid u dus voor!
.
Als westerlingen zijn wij gewend aan volle schappen in de supermarkten en aan een enorme keus aan relatief goedkoop en gevarieerd voedsel. Aan dat tijdperk lijkt echter snel een einde te komen. Er zijn talloze indicaties dat er binnenkort bij lange na niet voldoende voedsel zal zijn om iedere mond te vullen. De slag om de steeds schaarser wordende landbouw-producten zal de prijzen nog verder opdrijven.. soms tot extreme hoogtes.
.
Lees hier 15 signalen die erop wijzen dat de wereld inderdaad op de drem-pel staat van een ongekende voedselcrisis. Xander nieuws (16 april 2011).
.
VN: WERELD VOEDSELCRISIS IN 2013!
Abdolreza Abbasian is econometrist bij de Voedsel- en Landbouworgani-satie (FAO) van de Verenigde Naties.We produceren minder dan we con-sumeren. Daardoor raken voorraden uitgeput. De aanvoer is enorm klein en over de hele wereld zijn de reserves bijzonder klein. Daardoor is er geen ruimte voor onverwachte omstandigheden volgend jaar”. Lees verder.
.
ACTUEEL GERELATEERDE INFO
Prijzen voedsel wereldwijd 8% gestegen in..  het 1e kwartaal 2012.
Voedsel zelf verbouwen (in de stad)...  trend om serieus te nemen.
Documentaire wereldwijde voedselcrisis (BBC 2009). NL - ondertit.
.
OVER DE DATUM EETCLUB
Uit ergernis over het weggooien van voedsel, dat weliswaar over de houd-baarheidsdatum, maar nog prima te eten is, organiseert de Amsterdamse culturele instelling 'Mediamatic' vanaf 19 juli 2011.... 'Over Datum Eetclub'.
.
 .................. ADHD (blijft explosief stijgen) ......................
.
VOEDING VEROORZAAKT ERG VAAK ADHD!
Een en ander is inmiddels ook wetenschappelijk aangetoond, want twee op drie kinderen met deze aandoening geraken van hun gedragsstoornis af door het volgen van een aangepast voedingspatroon. Het is gebleken uit Nederlands onderzoek, gepubliceerd in het medisch vakblad ‘The Lancet’. Adhd en de relatie tot voeding is bewezen.. Een Vandaag (7-2-2011). Adhd veroorzaakt... door voeding! Er is.. € 300 miljoen te besparen!
.
Hoogleraar Paul Verhaeghe: 'ADHD is boerenbedrog'  VPRO (boeken) video's..

Een supplement met visvetzuren, GLA, zink en magnesium maakt hyper-actieve kinderen oplettender en geeft ze meer focus. Psychiaters van de Duitse Johannes Gutenberg-University testten het supplement Esprico [esprico.de] met succes uit op ruim achthonderd kinderen waarvan de ou-ders de hulp van artsen hadden ingeroepen. Het is de grootste studie naar het effect van voedingsstoffen op ADHD dat tot nu is verschenen. Verder. 
..............     ALZHEIMER (blijft explosief stijgen)................
.
VOEDING MEDE OORZAAK ALZHEIMER-DEMENTIE!
In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dementie geen normaal onderdeel van het verouderingsproces. De aandoening, die vaak zichtbaar wordt als Alzheimer, is een abnormale neurologische toestand die wordt veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder fluoride in drinkwater, kunstmatige additieven in voedsel en kwik en aluminium in vaccins. De gevestigde medische orde en wetenschap zal dit echter... nooit toegeven.
.
Vitamine D3 (en curcumine) helpen tegen de ziekte van Altzheimer.
.
KOSTEN ALZHEIMER LOPEN UIT DE HAND!
De overheid moet haast maken met een aanpak van de ziekte Alzheimer. Zo niet, dan zal zorg voor vele toekomstige patiënten onbetaalbaar worden!
.
NATUURLIJKE PREVENTIE EN BEHANDELING VAN ALZHEIMER!
De ziekte van Alzheimer neemt epidemische vormen aan. Het is een slo-pende en dodelijke ziekte veroorzaakt door sterfte en degeneratie van her-sencellen. Er is inmiddels heel veel bekend over preventie en behandeling van Alzheimer, echter vaak nog niet bij uw huisarts of specialist. Preventie en aanpak van Alzheimer is (deels) mogelijk door radicale eliminatie van toxines en slechte voeding. En daarnaast door suppletie met vitaminen B3 B6 - B11 - B12, vetoplosbare vitaminen en specifieke kruiden. Lees verder.
.
...........          DIABETES (blijft explosief stijgen) .................
.
DIABETES EN VOEDING
Wist u dat diabetes-2 in slechts 25 dagen volledig te genezen is met echte voeding en wist u dat van de huidige, en nog explosief stijgende een miljoen Nederlandse diabetes-patiënten, er mensen zijn die hieraan overlij-den door een hartaanval, en/of andere aandoeningen! Hoe gaan we dat noemen? Misschien m.... met voorbedachte rade en hoe denkt u hierover?
.
Onderzoek: Aantal diabetici (type 1 en 2) verdubbelt in dertien jaar!
.
Door goede voeding en regelmatig bewegen is de kans op diabetes type 2 met de helft terug te brengen, zo bleek vier jaar geleden uit een groot-schalig onderzoek van de Universiteit Maastricht. Lees.. gehele publicatie..
..... ANDERE -VOEDINGS GERELATEERDE- AANDOENINGEN ....

DOOFHEID ALLES BEHALVE OUDERDOMSKWAAL
We denken vaak dat het er gewoon bij hoort. Oude mensen worden nu eenmaal doof, toch? Mis!.In Medisch Dossier van juni 2011 is te lezen dat niet leeftijd, maar voeding, geluid, medicijnen en gifstoffen invloed hebben op ons gehoor. Niet leeftijd, maar leefstijl blijkt dus een belangrijke factor..
.............................. FARMACHEUTISCHE INDUSTRIE ..............................
.FIRMA LIST EN BEDROG!
Dan hebben we nog de farmaceutische industrie, u weet wel die bedrijven die met list en bedrog medicijnen goedgekeurd weten te krijgen en in de negentiger jaren met 19 procent waren vertegenwoordigd in de criminele top 100 van farmaceutische bedrijven. En dat waren bedrijven die de pech hadden dat ze gepakt werden want het waren er vast veel meer. Zou het de afgelopen tien jaar minder geworden zijn met de -bewezen- criminaliteit in de deze sector? Alleen al met de pijnstiller Vioxx vielen er meer doden dan in de gehele Vietnamoorlog!! Dus geen hoopgevende verbetering!
VOORMALIG MEDEWERKERS DOEN EEN BOEKJE OPEN!
Gwen Olsen was voorheen werkzaam voor ‘Big Pharma’ maar gebruikt haar eigen ervaring en kennis nu om de mensen de waarheid te vertellen over de corrupte farmaceutische wereld. Ze laat zien hoe producenten van medicijnen alleen uit zijn op winst en geen belang hebben bij de gezond-heid van de patiënten. Ze begon de campagne na een spirituele ontwaking.
.“We werden getraind om mensen onjuist te informeren,” zei Gwen. “Er be-staat niet zoiets als een veilig medicijn.” Ze probeert zoveel mogelijk men-sen te informeren over de misleiding door de farmaceutische industrie. Haar onderzoek legt de nadruk op het overmatige gebruik van voor-geschreven medicijnen en de effecten die ze hebben op onze gezondheid.
Fabrikanten van pillen zijn door en door verrot’! Omkoping, fraude en corruptie zijn schering en inslag in de farmaceutische sector. Dat be-weert Dr. John Virapen, in de jaren ’80 directeur van ‘farmareus’ Eli Lilly in Zweden. Zelf staat hij ook in het beklaagdenbankje, schrijft hij in zijn ex-plosieve boek Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn!
.Veel medicijnen, voornamelijk antidepressiva, worden in verband gebracht met geweld, inclusief de neiging tot zelfmoord en moord.
In de VS zijn inmiddels..... 500 medicijnen uit de handel genomen! Schokkende samenvatting.... aantoonbare schandalen gezondheid! Medische misleiding van de mensheid en overzicht WantToKnow!! .
............................GEZONDHEID - RADIO... KLIK HIER............................
CONCLUSIE(S)
Derhalve, zoals maar al te vaak uit onderzoek is gebleken, houden wij voe-dingsfabrikanten, voor een deel, mede verantwoordelijk voor doodsoorzaak nummer een (kanker!) en andere al dan niet degeneratieve aandoeningen!
.
Welke schappen in de supermarkt gaat u deze week voorbij lopen om niet in de klauwen te vallen van valkuilen die opgezet lijken te zijn door voedings (Big Food) en  farmaceutische (Big Farma) industrie? Uw gezondheid zal er zeker... niet slechter van worden.
.
Voedingstoffen tekorten in de Nederlandse voeding, opgesteld door Ruud A. Nieuwenhuis, directeur Stichting Orthomoleculaire Educatie (SOE). Zie ook nieuwsbrief 'De Hoogste Tijd'... maart 2011.
.
De headliner ‘Alarm u wordt vergiftigd’ op website ‘No Cancer Foundation’ lijkt zeker niet overdreven en behalve op voeding ook toepasbaar op.vaccinaties, maar ook van bovenaf.… chemtrails!
.
Open brief aan de media door oud-burgemeester Peter Vereecke en tevens oprichter van de 'Belfort Group'. Zie zijn foto... hiernaast.
.
Zorg dat uw gezondheid in de beste handen is.... uw eigen handen want, er zijn andere mogelijkheden.
.
Aan alle bewuste mensen. Ontroerende overpeinzing Wim Roskam.

.... ... ... GEZONDE EN/OF SUPERVOEDING EN MEER...     ......

KIES ALTIJD VOOR BIOLOGISCHE EN/OF ONGERAFFINEERDE PRODUCTEN.
De voordelen van biologische voeding op een rij. Lees hier verder.
Biologische landbouw wordt onbetaalbaar door nieuwe EU-regels!
.
Begin de dag met schoon water en vers geperste citroen(en). Die geven je de beste energiestoot, zo blijkt uit onderzoek. Dit terwijl de meeste Neder-landers ’s morgens koffie drinken om wakker te worden. Lees hier verder. 
Krachtvoer (biologisch): voeding zo goed als een geneesmiddel! Als u dit ene ingrediënt (suiker) weglaat gaat uw gezondheid met spron-gen omhoog. Hier een E- book vitale voeding (pdf) van Betteke Visserman.
.
STEVIA DE GEZONDSTE ZOETSTOF TER WERELD!
Stevia, een plantaardige zoetstof, is vanaf maandag 14 november 2011 officieel in Europa toegelaten. Prof. Dr. J.Geuns (Katholieke Universiteit Leuven), bioloog en hoofd van het Laboratorium voor Functionele Biologie, vertelt (video) over de gezondheids-eigenschappen. Hij heeft 15 jaar gestre-den om erkenning en toelating te verkrijgen. Stevia 300x zoeter dan suiker.
.
GEZONDE EN/OF SUPERVOEDING
Kokosolie het gezondste (verzadigd) vet. Meer info hier- hier - hier.
Roomboter (biologisch)..... aantal redenen (10) om er dol op te zijn.
Keltisch zeezout gezondste op aarde. Meer info hier-hier-bestellen.
Wat kaneel en honing (1).... voor je gezondheid kunnen betekenen.
Wat kaneel en honing (2).... voor je gezondheid kunnen betekenen.
De banaan, evenals honing-kaneel, met een scala aan gezondheid.
Koffie -  appels en beweging verlagen risico op vormen van kanker.
                                          wordt vervolgd....
.
ANTI-KANKER MENU
Met goede voedingsgewoonten, een gezond gewicht en een portie bewe-ging kunnen we naar schatting dertig-veertig procent van alle kankers én heel wat ouderdomsziekten vermijden. Maar hoe eet je je gezond? Verder!
.
GERELATEERDE INFO
Supervoeding - krachtvoer: zo goed als een geneesmiddel, in Ode 
Gezonde voedingsprincipes................ Weston A. Price Foundation
De onafhankelijk voedingsdeskundige......... Erik-Alexander Richter
Tien gouden puur eten en leven voedings-adviezen vindt u..... hier
Waarom zouden wij moeten kiezen voor........ biologische voeding
.
Vijf hulpmiddelen bij het reinigen en ontgiften...... van het lichaam
.
De moord op de honingbij. Zembla-uitzending van... 12 maart 2011
De massamoord op bijenvolkeren artikel website...... 'Heel Bewust'
Vumc vindt Esbl-s bacterie in rauwe groenten! Beluister radio hier.
Aantal signalen (15) van de aanstormende.... wereld voedselcrisis!
Schokkende samenvatting... aantoonbare schandalen gezondheid!
.
.......... AFSTOMPING VAN EEN SAMENLEVING... WEES WAAKZAAM!..........
.
Deel 1... voedingsmiddelen, dranken en medicijnen..... 1 juli 2011.
Deel 2... kwik in voeding en vaccins... 4 juli 2011.
Deel 3… hoe men de effecten ervan keert (ontgifting)... 6 juli 2011.
.
Er zijn niet veel mensen die zich realiseren dat het grootste deel van de verwerkte voedingsmiddelen op de markt, of dat nu van de kruidenier of de fast-food ketens is, allemaal afkomstig zijn uit maar een klein aantal be-drijven. Nog minder mensen realiseren zich dat deze bedrijven belangrijke spelers in elite organisaties zijn die beslissen over de gezondheid, en het sociaal en economisch beleid in de hele wereld. We kijken naar de drie grote bedrijven die de wereld voeden, hun vele merken en de tactieken die zij gebruiken om hun producten onmisbaar te maken. Lees hier.. deel 4.
.
DE WAANZIN TEN TOP!
Kans op gevangenisstraf vanwege bio-groentetuin in de voortuin. Julie Bass uit Oak Park (Michigan, VS) vond het wel een leuk idee zelf een groentetuintje te hebben. Ze besloot dit in haar voortuin te doen, met het idee dat de buren het wel leuk zouden vinden. De buurtkinderen von-den het geweldig en hielpen regelmatig mee. Blijkbaar waren niet alle buren het eens met haar. De gemeente werd ingelicht en Bass kreeg te horen dat er in een voortuin alleen 'geschikt' (?) levend groen mag groeien.
.
Stedenbouwkundigen zeggen dat groenten daar niet voor in aanmerking komen, de reden is onduidelijk. Julie heeft een boete gekregen en ze heeft een misdrijf begaan. Ze moet de planten uit de voortuin verwijderen en eventueel in haar achtertuin planten. Dat is zij niet van plan. Er staat een hoorzitting gepland op 26 juli 2011. Lees hier verder met video-verslag.
.
NOG MEER WAANZIN! WALNOTEN ZIJN ILLEGAAL MEDICIJN!
Heeft u wel eens walnoten in een medicijnkast gezien? Volgens de Ameri-kaanse Voedsel en Waren Autoriteit (FDA), zou je ze daar moeten aan-treffen. Voedselproducent 'Diamond Foods' brengt de positieve gezond-heidseffecten van de consumptie van walnoten naar buiten, maar de FDA geeft geen toestemming en dreigde zelfs met inbeslagname! Lees verder.
.
EN... NOG MEER WAANZIN!  IN DE VS IS REGENWATER VAN DE OVERHEID!
Als u dacht dat het niet gekker kon; toch wel. In de V.S, om precies te zijn in Utah is het verboden regenwater op te vangen zonder vergunning. De V.S lopen weer eens voorop. Te vrezen valt, dat deze waanzin hier ook voet aan de grond krijgt. Regenwaterbelasting…een vette nieuwe melkkoe voor de fiscus..let op mijn woorden. Nog even, dan staat er een ambtenaar bij u op de stoep om uw dakoppervlak vast te stellen en mag u gaan betalen…want crises kosten nou eenmaal geld. Lees hier verder..
.......................... SCEPTICI EN GOEDGELOVIGE MASSA ..........................
.
WAT SCEPTICI ECHT GELOVEN
In de medische wereld, beweren sceptici de enige beschermers te zijn van de intellectuele waarheid. Iedereen die het niet met hun eens is, is volgens hen een kwakzalver. Kort gezegd, 'sceptici' zijn voor vaccinaties, mammografieën, farmaceutische producten en chemotherapie. Ze zijn te-genstanders van voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen, chiro-practie, massages, energiegevers, homeopathie... en meer vergelijkbaren..
Sceptici, zombies, dwazen, andere woorden voor hetzelfde. Zielloos, zon-der verstand, zonder bewustzijn en een vrije wil, ze zijn zich niet bewust van de waarde van het leven. Dat zijn de sceptici die betogen dat inentin-gen, mammografieën en chemotherapie nodig zijn. Dit zijn de tussenper-sonen van de dood die alleen zijn toevlucht kan nemen tot een doden-industrie - industrie van de moderne geneesmiddelen. Handel in ziekten!
.
Maar er is meer wat je moet weten over deze 'sceptici'. Zoals je zult zien, geven ze zelf toe dat ze geen bewustzijn hebben en denken ze dat er niet zoiets als een ziel bestaat, een geest of een hogere macht. Er is geen leven na de dood. Eigenlijk is er weinig in het leven als je een scepticus bent. Lees het gehele artikel hier verder bij 'Earth-Matters'... ( 4 april 2011).
.
DENKWIJZE GOEDGELOVIGE MASSA UITGELEGD
In het licht van de schaamteloze leugens die de regering verspreidt is het interessant om te zien dat zoveel mensen nog steeds geloven wat ze te horen krijgen van ‘officiële’ bronnen. Hoe werken de hersenen van deze mensen en hoe kan iemand zo goedgelovig zijn om officiële informatie op te nemen zonder vraagtekens te zetten bij de betrouwbaarheid ervan?
.
CHANGE THE WORLD BY ONE MILLION V-STAR CHILDREN. KLIK HIER

Verband tussen ontstekingen en inflammatoire voeding, kanker, arteriosclerose, obesitas en meer.
Zo zien we dus hoe de voedingsindustrie door de productie van calorierijk, geraffineerd en kwaliteitsarm voedsel en hun marketingstrategieën bij-draagt tot de moderne kwalen van de Westerse wereld zoals overgewicht, diabetes en kanker, terwijl ze de winsten opstrijken. Ook de overheid draagt zijn steentje bij door afwezigheid van een controle-instantie en door het vrijheid-blijheid principe. Met een beetje politieke moed zou men..
.
in het belang van de volksgezondheid, een en ander kunnen verbieden of taksen kunnen heffen op geraffineerde suiker, geraffineerde zetmelen, ge-raffineerd zout, geraffineerde vetten, transvetzuren, additieven, insectici-den, herbiciden, fungiciden, pesticiden enz. Hiermee kunnen ze dan hun hypocriete campagnes financieren om de bevolking te leren gezond te eten, net zoals ze met taksen op tabak en alcohol hun hypocriete cam-pagnes en initiatieven kunnen financieren om mensen ertoe aan te zetten te stoppen met roken en matig te zijn met drinken van alcohol. Lees alles..
Luister hier naar 'Gezondheid Radio' (of luister terug). Dinsdagavond life.
.
.....................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!. ..................
.
Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten, WWK: www.kankerwelzijn.nl boek:www.chemo-versus-hippocrates.nl/ tevens webmaster van www.natriumbicarbonaat.blogspot.com - http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.com/
.
................ ........ ......LAATSTE UPDATE: 21 JANUARI 2019. .  . ....... .. ...........

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl